Acasă » 2009 » Iulie » 27 » Avem un mini stadion de fotbal!!!
18:55
Avem un mini stadion de fotbal!!!
Ceva timp în urmă pe teritoriul şcolii au început lucrările unui  mini teren de fotbal. Bugetul pentru construirea stadionului, dupa cum ne confirma d-nul Calancea constituie 1 milion 50 mii lei. Dintre care 800 de mii au fost obtinuti cu sustinerea presedintelui federatiei de fotbal Ciobanul Pavel, restul sumei de 250 mii au fost achitati din bugetul primariei Coloniţa.
Timp de o săptămînă lucrările asupra stadionului vor fi finisate si se va face deschiderea oficială, la care va participa si Ciobanu Pavel.
Coloniţenii vor putea juca fotbal pe teren cu siguranţă, pentru că stadionul este construit pentru ei!
Cei mai mici, adică copii, elevii şcolii nr.94  şi membrii echipei de fotbal vor putea să se antreneze gratuit pe terenul sportiv, pe cînd cei mai mari şi ceilalţi copii care nu învaţă în şcoala din sat vor trebuie să achite o anumită sumă.
"Abonamentul va fi mai mic decît în Chişinău, dar suma nu este încă stabilită" ne spune d-nul Calancea. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru întreţinerea terenului, pentru iluminare şi alte necesităţi.
Două imagini de la faţa locului!


Categorie: Sport | Vizualizări: 1465 | Adăugat de: Pretty | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 8
8 Bratiskaa™  
0
Buna treaba!

7 Linda  
0
Eiii.. ne multzumim si cu asta.. De noi depinde existentza stadionului acesta si durata "vietzii" lui... Pentru a face asfalt, asa cum spui tu, Cristi, ca ar fi bine.. he heeeee... de catzi bani ar mai fi nevoie... surprised Zicem Bodaproste si de asta si avem grija de el..:)

6 cristi  
0
daca sub iarba cea artificiala mai era si asfaltat ca cum arata un adevarat stadion era mult mai bine pentru copii,dar asa stadionul mult nu va tinea si banii care se spune ca sau pus se vor duce pe ripa,cu toate ca nus banii astea.dar nu conteaza principalu lucru sa fie bun dar nu de mintueala si sa se fuduleasca ca exista stadion in colonita.

5 oli4ka_96  
0
aici vor juca shi echipa junior majoritatea sunt sunt baetzi din clasa mea biggrin biggrin biggrin
ar fi super sa facem shi o chipa de fete

4 colita .  
0
O da cite a spune primaru nostru ,.ca terenul costa 1mil50mii....Acest teren costa numai 300 mii .....
Răspuns: Daca aceasta este parerea ta, trebuie sa o argumentezi! poti sa aduci dovezi, sau informatii din alte surse

3 Necunoscut  
0
Chiar as vrea sai vad fata lui Ciobanu!!! angry Cel mai mare hot din fotbalul Moldovenesc tomato tomato

2 Linda  
1
Arata destul de dragutz... smile sa vedem cum vom avea grija de el si cum va arata, cel putin, peste cateva luni... Sa speram ca nu foarte diferit de ceea ce vedem acum smile Dar... de noi depinde yu

1 killer  
1
ura avem si noi un mini stadion

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]