Acasă » 2010 » Iulie » 10 » Coloniţa, dă o mână de ajutor sinistraţilor!
15:55
Coloniţa, dă o mână de ajutor sinistraţilor!

Zilele acestea suntem martorii unor imagini dureroase şi triste. Moldova trece prin grele clipe, în care apa a şters zeci de gospodării, a lăsat oameni fără case şi a adus lacrimi şi suferinţă în sute de familii. 

Până la ora actuală, inundațiile au afectat 60 de localităţi din 14 raioane ale țării. Trei mii de persoane au fost evacuate din faţa apelor, iar 487 de case au fost inundate. 

Cei care doresc şi au posibilitatea să dea o mână de ajutor sinistraţilor, pot să vină, începând cu ziua de luni, de la ora 9.00 până la ora 17.00, la Liceul "Gheorghe Ghimpu", din s. Coloniţa şi în incinta primăriei Coloniţa ca să aducă din puţinul pe care îl au în ajutorarea celor care au suferit. 

Sunt binevenite orice lucruri de primă necesitate, îmbrăcăminte, încălţăminte, mâncare (de preferat alimente care nu se alterează uşor: conserve, crupe etc.), dar şi bani. 
De colectare se va ocupa dna. Angela Zaporojan şi d-na Oleacu Claudia,care va avea grijă ca toate lucrurile şi banii adunaţi să ajungă la destinaţie. 
De asemenea, aveţi posibilitatea să ajutaţi sinistraţii printr-un apel sau mesaj. (vezi aici)

Aceşti oameni contează pe ajutorul D-voastră!!! 
Categorie: Social | Vizualizări: 1031 | Adăugat de: Linda | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2 Logan  
0
ginditiva ca cu toti se poate intimpla

1 Linda  
0
Un articol care m-a sensibilizat până la lacrimi: Timpul

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]