Acasă » 2009 » Decembrie » 7 » Consiliul satesc
22:51
Consiliul satesc


De ce am ales ședința consiliului tocmai din mai 2009?

În primul rand, pentru că am fost și noi prezenți acolo, în al doilea rînd... pentru că nu am avut ocazia să înregistram o altă ședintă.

De ce?

1. pentru că a avut loc în acest răstimp doar o singură ședința, în luna noiembrie

2. pentru că  nici nu am fost anunțati de aceasta, chiar dacă înaintasem și noi o cerere, la care așteptam un răspuns. 

Din surse din cadrul Consiliului, am aflat că la acea ședința s-au rezolvat foarte puține chestiuni de pe ordinea de zi, cele care țineau de finanțe rămînînd fără răspuns din cauza absenței contabilei.
Solicităm Consiliului mai multa activitate, în favoarea sătenilor, mai multa deschidere si transparență și, de asemenea, un raspuns la solicitatea noastră, referitor la crearea unui site oficial si a unei publicații periodice.


Categorie: VIDEO | Vizualizări: 1087 | Adăugat de: Admin | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 5
4 k90l  
0
mdeeeee, conducatori de la nastere ave-ti voi in Colonita (fig.) blink

5 Linda  
0
Eii... dap' asa suntem noi... In domeniul asta avem resurse bogate... cool

3 Linda  
0
+1, Nata!
Cine se ascunde...poate are ce ascunde...?! closedeyes

Referitor la problema salubrizarii si tractorului care strange gunoiul.... Sper sa putem obtine ceva informatii si sa scrim ceva... Poate se rezolva... Speram!
Imi inchipui ca nu e o placere sa stai cu gunoiul (mai ales a altora) in poarta...
Off! Cultura si minte la moldoveni! nono


2 nata  
1
Eu personal nu stiu cit de bine lucreaza Consiliul ,dar daca ei nu au vrut ca voi fetelor sa paricipati la acea sedinta eu cred ca ei nu prea doresc ca oamenii sa fie la curent cu ceia ce se petrece . O propunere as avea cu privire la tractorul care stringea gunoiul de prin sat ,de la un timp nu mai vine shi cum casa noastra se afla mai la margine atunci tot gunoiul e adus infata casei noastre . Ne-am adresat primarului shi ne-a zis ca se rezolva dar vad ca nici pina astazi nu sa schimbat nimic .Daca ei cu probleme mici nu se descurca ,atunci ce sa mai zici de cele mai mari..........Poate prin intermediul vostru fetelor situatia se va schimba .Sincer sper!!!!

1 Linda  
0
Dragi coloniteni! Asteptam opinii si reactii referitor la activitatea Consiliului! Si, de asemenea, propuneri pentru ei de imbunatatire a activitatii in cadrul Primariei.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]