Acasă » 2010 » Septembrie » 3 » Farmacia din Satul Coloniţa
00:30
Farmacia din Satul Coloniţa

Farmacia din Coloniţa a fost deschisă în anii 1980 pentru a asigura populaţia satului cu medicamentele necesare. Pe atunci se numea «Farmacopeea» . În ultimii ani farmacia a ajuns proprietatea unei societăţi pe acţiune si poartă actualmente denumirea de «Polemonium».

Polemonium fiind o plantă descoperită în 1932 , ce în poporpoartă denumirea de «Scara Domnului». Este o plantă ce se găseşte în zonele silvice ale Europei, utilizată ca remediu  pentru bronşite acute, ulcer stomacal, duodenal. Se mai cunoaşte că planta posedă proprietăţi sedative de 8-10 ori mai puternice ca odoleanul( valeriană) şi deci poate fi utilizată în tratamentul bolilor de nervi şi psihice.



Din anul 1987 d-na Vera Ciobanu lucrează ca farmacist în Coloniţa  şi ne asigură că  farmacia dispune de stocurile de medicamente necesare ca să satisfacă necesităţile bolnavilor din Coloniţa.
Un factor important este faptul că farmacia eliberează medicamente parţial compensate pentru hipertonici şi medicamente gratuite pentru bolnavii de diabet zaharat, copii de la 0-5 ani şi pentru femeile gravide.
Farmacia lucrează zilnic de la 8.00-14.00. Telefon de contact 930 526 sau 579 468
Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră!!!


Categorie: Social | Vizualizări: 1831 | Adăugat de: Pretty | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Diogo  
0
呀, 係哦, 有d位錯左哦, 對唔住呀, 下次會醒少少當幫忙既啦 :p 等我更正更正先...你係正宗既--- 滿州鑲白旗鵝風子無得同你比 Carrie, 明是非善好惡, 如斯女子係真真抵錫! 風子黨? she is my good mate, don't she inform u this mei? :P

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]