Acasă » 2010 » Aprilie » 17 » ”Guguţă” a venit la Coloniţa, adus de preşedintele interimar Mihai Ghimpu
00:52
”Guguţă” a venit la Coloniţa, adus de preşedintele interimar Mihai Ghimpu

Teatrul municipal de păpuşi "Guguţă" a prezentat joi, 15 aprilie 2010, un spectacol pentru copiii din Coloniţa. La eveniment a participat şi preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, care a sponsorizat venirea actorilor în satul lui de baştină.

Spectacolul face parte dintr-un proiect special "Guguţă în satul meu de baştină", iniţiat de conducerea teatrului la începutul lunii martie, care propune personalităţilor marcante din ţară să sponsorizeze câte un spectacol pentru copii din localitatea în care s-au născut.

În cadrul vizitei la Coloniţa, Ghimpu a discutat cu conducerea şcolii despre necesităţile cu care se confruntă şi a refuzat să precizeze cât a costat spectacolul. "Fiecare copil merită să beneficieze de bucurii şi condiţii pentru a se dezvolta" a afirmat acesta.

Potrivit administraţiei teatrului de păpuşi "Guguţă", costul unui spectacol în cadrul acestui proiect este de circa 3500 lei

Vedeţi mai jos şi un video realizat la faţa locului de reporterii PRO TV Chişinău

PRO TV


Surse: Moldpres, Pro TV Chişinău. 

Categorie: Social | Vizualizări: 1021 | Adăugat de: Linda | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 4
4 cetatean plecat  
0
........si marmota invelea ciocolata in staniol..Bravo dule Presedinte(interimar) cu asa lucruri eu cred ca trebuie sa se ocupe ministerul invatamintului sau cel al culturii (sau poate fam.Ghimpu au privatizat si papusarii...)

3 Linda  
0
poate... oricum gestul a fost facut.. si gestul, dar mai ales ideea e una buna...
macar si pentru fatzarie, dar las sa se faca lucruri bune! smile

2 a4karik:)  
0
cred ka a facut un astfel de jest numai shi numai pentru aceea ca sa nu zica lumea ceva rau de asha numitul "Presedinte" smile

1 Pretty  
0
Salutabila ideeia si foarte dragut din partea lor! happy happy

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]