Acasă » 2008 » Decembrie » 17 » Caravana de Crăciun porneşte şi din Coloniţa
20:41
Caravana de Crăciun porneşte şi din Coloniţa

Deja de zece ani, în perioada sărbătorilor de iarnă în Moldova  se desfăsoară acţiunea de caritate "Caravana de Crăciun". Ea aduce în dar copiilor din internate şi celor din familii nevoiaşe căldură sufletească, voie bună şi o frumoasă poveste de Crăciun cu concursuri şi cadouri.
Şi în acest an Fundaţia de caritate pentru copii "Clipa Siderală" organizează, în perioada 14-22 decembrie, pentru al 11-lea an consecutiv, această acţiune de binefacere.

La Caravană pot participa şi locuitorii satului Coloniţa. Oameni cu inima mare, care doresc sa impartă puţină bucurie de Sărbători şi au posibilitatea să o faca,  pot dona bani sau diverse obiecte utile copiilor, aducându-le la şcoala din sat. Aceasta, prin intermediul Fundaţiei “Clipa Siderala”, va transmite cele adunate copiilor din şcolile-internate sau celor din familiile social-vulnerabile din republică.

“Spre deosebire de alţi ani, nu vom colecta haine sau încălţăminte, pentru că în anii precedenţi erau aduse, deseori, hăinuţe vechi sau chiar necurăţite. Sunt binevenite, însă, rechizitele şcolare, obiectele de igienă (săpun, şampon, periuţă, pastă de dinţi) - lucruri noi şi utile din care am putea face mici daruri” a spus Nadejda Martinici.

 

Caravana va ajunge la copiii din 22 de instituţii de tip rezidenţial, dar şi la copii din familii social-vulnerabile din 18 localităţi din R. Moldova

 

Ne adresăm tuturor agentilor economici, oamenilor cu suflet mare, sa participe această actiune filantropica. Acum când se apropie Sfintele Sărbători de iarnă  să dăruim lumină şi fericire acestor copii!

Categorie: Social | Vizualizări: 835 | Adăugat de: Linda | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]