Acasă » 2008 » Decembrie » 24 » Sarbatorile de iarna - prilej de bucurii
16:10
Sarbatorile de iarna - prilej de bucurii
Se apropie sarbatorile de iarna, unele dintre cele mai frumoase evenimente ale anului. Cred ca toti le asteapta, dar in special colonitenii, care sunt ghidati de frumoasele traditiii din satul nostru: colindele de Craciun, uratul, semanatul...
Ne aducem aminte cum bunica ne cocea cozonaci mai in an si ne astepta sa venim cu totii... si soba calda si primitoare care ne dezgheta obrajii dupa frigul iernatic de afara... si clinchetul vesel al clopoteilor ce rasuna ici colo pe huditele satului...
Sarbatorile de iarna sunt in primul rind sarbatorile familiei, ale traditiei, credintei, bunatatii si linistei sufletesti! Ele au un sens complex, celebrate fiind in toata lumea, acestea il aduc cu sine si pe acel Mos Craciun finlandez, pe care unii il asteapta iar altii il aduc.
Anul 2008 a fost anul soarecelui si la inceput ne promitea un an bogat. Nu stim cit de bogat a fost pentru dumneavoastra, dar la sigur a avut si momente frumoase, chiar daca si unele momente mai putin placute.
Daca soricelul "a alergat de la un cascaval la altul", atunci taurul ne promite ceva mai multa stabilitate, rezistenta, stapinire, disciplina si luciditate.
Astrele ne ghideaza, dar, oricum, NOI suntem in drept sa ne administram resursele si noul an ce ne cheama sa mergem inainte!
 
 Sarbatori fericite tuturor!!!
 
Si pentru ca sa fie cu adevarat sarbatoare aveti aici un Merry Christmas:
Categorie: Diverse | Vizualizări: 1078 | Adăugat de: Pretty | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2 Linda  
0
Atunci Merry Christmas si tie!!! smile

1 VaNo0001  
0
dasigur eu naprimer asteptam aceste sarbatori!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]