Acasă » 2009 » Februarie » 15 » Concurs: Dragoste de nota 10!!!
15:20
Concurs: Dragoste de nota 10!!!
Concurs: Dragoste de nota 10!!!
Desemnăm Cuplul satului Coloniţa!
 

Eşti îndrăgostit? Sau poate ţi-ai înveşnicit deja iubirea cu o verighetă?

Ai impresia că dragostea ta este mai presus de orice şi vrei să demonstrezi acest lucru? Nimic mai simplu, înscrie-te în concursul ”Dragoste de nota 10”, iar noi vom avea grijă să-ţi premiem sentimentele!

 

"Dragoste de nota 10" este un concurs adresat tuturor cuplurilor din Coloniţa. Fie ele cupluri căsătorite sau necăsătorite, adolescente sau dimpotriva, "medaliate" cu nunta de aur.
Tot ce trebuie să faci este să postezi o fotografie cu jumătatea ta, care să reprezinte cel mai bine dragostea dintre voi doi.
Fotografia trebuie să fie însoţită de o scurtă povestioară de dragoste (cum v-aţi cunoscut, de cât timp sunteţi împreună, o amintire deosebită care vă leagă pe voi doi etc. etc.)

Originalitatea este binevenită!!!

 

Detalii concurs

 

  • În concurs participă doar fotografiile în care sunt reprezentate cupluri reale; care fie s-au născut, fie locuiesc în Coloniţa (cel puţin unul dintre ei)
  • În fotografie trebuie să fie prezenţi doar cei doi membrii ai cuplului (în cazul în care au şi copii, rezultatul dragostei lor, este permis să fie prezenţi şi ei, dar nu şi altcineva)
  • Fotografia poate fi postată în Albumul Foto, la rubrica “Concurs” - “Cuplul Coloniţei” sau trimisă la emailul: kissalinda@yahoo.com        (nu uitaţi şi de comentariul la poza vs. Love Story)
  • Puteţi să-i înregistraţi la concurs şi pe apropiaţii voştri, pe care îi consideraţi un cuplu frumos (părinţii, bunicii, fraţii, verii etc. etc.) cu condiţia să fie ei de acord şi să fie alături şi cealaltă jumătate a lor.
  • Concursul se va desfăşura în perioada 15 - 24 februarie, ultima zi de “depunere” a pozelor fiind 24 februarie, atunci când se sărbătoreşte Dragobetele - Ziua Îndrăgostiţilor la români
  • După 24 februarie administratorii site-ului vor realiza un “Chestionar on-line” unde utilizatorii site-ului colonita.ucoz.com vor putea vota cele mai frumoase cupluri
  • Rezultatele concursului vor fi anunţate pe 1 martie 2009
  • Vor fi desemnate câştigătoare primele 3 fotografii cu cel mai mare număr de voturi obţinute. În cazul în care vor exista doua sau mai multe imagini pe primele locuri, vor avea prioritate cele care vor avea mai multe comentarii şi care au intrat primele în concurs.
  • De asemenea, vor fi desemnate şi câteva menţiuni.
  • Premiile rămân a fi surpriză! :)

 

George Herbert spune: "Dragostea este asemenea tusei: nu poate fi ascunsa". Deci arata-ne dragostea ta iar noi o vom premia!

 

Grăbiţi-vă!!! Numărătoarea inversă a început!
Mult succes şi dragoste tuturor!!!!!!!!!
Categorie: Concurs | Vizualizări: 1056 | Adăugat de: Linda | Rating: 3.4/5
Total comentarii : 5
5 Linda  
0
Vedetzi fotografiile care s-au inscris deja in concurs:
http://colonita.ucoz.com/photo/27

Mai sunt cateva zile! Grabiti-va!!!!


4 Linda  
0
Persey, ce privire sceptica.... dry Daca lumea se iubeste, tre s-o arate! Iak asha! tongue Da' daca scepticismul e referitor la premii.... ai tot dreptul... inca suntem in cautare de sponsori biggrin Dar vor exista cu SIGURANTZA!!!! cool

3 Persey  
0

2 Linda  
0
Nu te râde! Nici nu stii ce calatorii prin Maldive te asteapta ca premiu... tongue

1 Shtefan87  
0
valeu........ar trebui sa ne grabim! biggrin

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]