Acasă » 2009 » Mai » 20 » Lidia Ghimpu
02:10
Lidia Ghimpu

Categorie: VIDEO | Vizualizări: 1014 | Adăugat de: Pretty | Rating: 5.0/4
Total comentarii : 6
6 Oscar  
0
According to the law's provisions, the coiismsmon will have the power to investigate individuals without prior notification and would not require a criminal conviction in order to launch an investigation. Offering insight as an evolutionary biologist, I promise to be analytical, scathing, and downright snarky. Jill Sjoblom will offer Restorative Yoga classes at the Eccles Community Art Center, 2580 Jefferson Avenue, Ogden on Wednesdays noon to 1 p.m. Amnesty International addresseda0Diloua0in a letter, urging the human rights minister to reconsider his remarks and restating the current status of international laws pertaining to human rights. in a statement late on Friday.

5 killer  
0
sa se pastreze macar ceea ce se face in acest sat.

4 Linda  
0
S-ar putea de incercat de scris cererea inca o data.... Dar am inteles ca nici "sefii" de la Parcul Urban de Autobuze, nici soferii autobuzelor nu sunt de acord cu introducerea microbuzelor... Cica le-ar lua "clientzii"....
Eiii.... Fiecare se gandeste la profitul sau.... Dar cine se mai gandeste la oamenii de rand?!

3 Lidia Ghimpu  
2
Dragii mei consateni! Sunt de acrd cu Dvs caci Colonitenii au nevoie de maxitaxi, care ar circula macar pana la linia de troleibus, dar sunt sigura ca nu consilierii sunt ce care trebuie sa hotarasca aceasta problema. Consider ca o solutie ar fi daca majoritatea satenilor nostri ar semna o scrisoare de adresare catre directia parcului de autobuse sa permita circulatia maxitaxiurilor, dar dupa cate stiu este un conflict demult ce se teraganeaza si nici fostul primar, nici acualul nu incearca ca puna aceasta problema la primaria municipala in discutie. Cu parere de rau avem ceea ce avem.
Dar daca satenii nostri ar contribui si ei la rezolvarea unor probleme satul ar avea mai mult de castigat.
Bugetul satului nostru nu este atat de mare ca sa se poate permite de a face lucruri mari si benefice pentru sateni, acest buget este doar pentru achitarea salariilor angajatilor bugetari, din sfera celor care se supun primariei... Un sigur lucru este cert, majoritatea celor ce se adreseaza la primare pentru ajutor nu cunosc acest lucru, caci bugetul satului aprobat, chiar si pentru acest an, nu permite de a face mari contributii la imbunatatirea conditiilor de trai in acest sat. Cu atat ma mult caci suntem in plina criza financiara, si probleme apar pe zi ce trece, si banii ce sunt practic ajung de achitat facturile pe energie electrica , termica si a.m.d.
Si eu, personal as vrea ca consatenii mei sa se simta intr-un sat bine si sa beneficieze de toate.
Va multumesc L.Ghimpu.

2 Alina  
1
eu vreau sa fie rutiere! biggrin

1 din colonita  
2
da, canalizare trebuie urgent, si mai sunt multe probleme de s-ar rezolva macar citeva.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]