Acasă » 2009 » Octombrie » 24 » "Dansez pentru tine" a dat start competiţiei visurilor
22:11
"Dansez pentru tine" a dat start competiţiei visurilor
Ieri, 23 octombrie, a fost dat startul celui de-al optulea sezon "Dansez pentru tine", ediţie dedicată celor mai apropiate persoane - părinţii.
Timp de aproape 5 ore am stat cu ochii în televizor, la PRO TV, pentru a o vedea şi susţine pe Iulia Deliu, consăteanca noastră, care a reusit să ajungă la una dintre cele mai în vogă emisiuni din România.
Am urmărit cu emoţie povestea familie Iuliei; am stat cu pumnii strânşi în timpul evoluţiei ei şi a partenerului său de dans, Kamara; am ascultat cu atenţie comentariile şi notele juriului şi am aşteptat cu sufletul la gură rezultatele finale.
Pentru prima ediţie a celui de-al optulea sezon al competitiei visurilor, ei au deavut pregatit  valsul şi stilul nou introdus în concurs, Michael Jackson.
Iulia a fost lăudată de către juriu, în special după dansul în stilul MJ, fiind apreciată, în deosebi, de Mihai Petre, cunoscut coreograf din România. Mai puţin apreciat a fost partenerule ei de dans, Kamara, care a fost criticat că este "cam rigid şi greoi".
Perechea formată din Iulia şi Kamara au obţinut un total de 75,5 de puncte, clasându-se pe locul 5, dinte cele 8 perechi. Ei nu fac parte din echipele condamnate pentru săptămâna viitoare la duel, având posibilitatea să muncească în continuare, să devină mai buni şi să demonstreze că merită să câştige premiul mare, pentru a îndeplini un vis.
Iulia luptă pentru a îndeplini visul tatălui ei, de a-şi vedea construită până la capăt casa, care este în proces de construcţie de mai bine de 16 ani.

Le dorim mult succes!

Vedeţi toate video-urile în arhiva "Dansez pentru tine"


Următoare emisiune va avea loc vinerea viitoare, la aceiaşi oră, 20:30, la PRO TV, în reluare sâmbăta după masă.


Categorie: Diverse | Vizualizări: 1011 | Adăugat de: Linda | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 4
4 Linda  
0
Daca nu ati vazut vineri emisiunea, puteti sa o vedetzi pe Iulia aici:
http://dansezpentrutine.protv.ro/perechi/iulia-deliciu-kamara-ghedi/

3 Linda  
0
Iulia si Kamara sunt saptamana asta la Duel! sad Daca vor ramane, in continuare, in competitzie sau nu, le ramane de ales telespectatorilor din Romania.
Sa speram ca vor fi suficientzi oameni care vor aprecia talentul Iulie si le vor mai da o sansa ca sa mearga inainte....

P.S.: Mie mi-a placut tare mult dansul cu bollywood-ul... smile

Baftaaa!!! Va ztinem pumnii!! victory


2 killer  
-1
bafta in continuare

1 Linda  
1
+1 biggrin

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]