Acasă » 2010 » August » 13 » Concurs de fotografie: Coloniţa la 405 ani
17:45
Concurs de fotografie: Coloniţa la 405 ani

Coloniţa e gata de fotosesiune! Demonstraţi lumii întregi că avem cel mai frumos sat din Moldova! Motivaţii pe cei plecaţi din sat să se reîntoarcă şi pe cei care au rămas, să nu plece. Avem cu ce ne mândri, avem un sat frumos, cu dealuri rodnice, cu păduri răcoroase, cu ape curate şi cu oameni muncitori şi frumoşi, la chip şi la suflet.

Fă o fotografie cât mai originală şi reprezentativă pentru satul Coloniţa  şi trimite-o până pe 15 septembrie la adresa de email: vicamalizu@yahoo.com, sau prin skype la "Satul Colonita" iar noi te vom premia.

Citeşte atent regulamentul, înainte de a trimite o fotografie pentru concurs, pentru a evita situaţiile de descalificare.

Succes tuturor şi multă inspiraţie!

 

 REGULAMENT

Conditii de participare:

În concurs se poate înscrie orice locuitor al satului Coloniţa, cu excepţia administratorilor site-ului colonita.ucoz.com, a rudelor lor de gradul I, precum şi a altor persoane asociate concursului.

Fotografiile trebuie să fie actuale (2009-2010), reprezentative pentru imaginea satului Coloniţa şi neapărat cu locuri sau oameni din sat.

Preferinţă se va da fotografiilor ce reprezintă peisaje şi diferite locuri din sat, dar pot participa şi fotografii portret, numai în cazul în care acestea au un mesaj vizual puternic sau persoanele reprezentate în fotografie au o activitate importantă pentru sat.

Participanții pot înscrie în concurs maximum 2 fotografii in format digital. Dimensiunea minimă acceptată a unei fotografii 1600x1200 pixeli în format jpeg.

Nu sunt admise fotografii modificate pe computer, cu excepția corecțiilor de baza din programele de editare (brightness/contrast, levels, unsharp, etc.), atât timp cât aspectul nu se depărtează mult faţă de fotografia originală.

Fotografiile trebuie să fie fără ramă şi fără să conţină vreo semnătură a autorului (vor fi publicate anonim). Fotografiile trebuie să fie, obligatoriu, însoțite de texte explicative (locație, data, etc.)
Fotografiile pot fi alb negru sau color, realizate în orice tehnică.

Restricţii:

Organizatorii îşi rezerva dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pentru oricare din următoarele motive:
• nerespectare a condițiilor tehnice descrise mai sus;
• neconcordanţa cu tema concursului;
• lipsa textelor explicative (locație, data).

De asemenea, nu vor fi acceptate fotografiile care:

·         incită la încălcarea legii

·         incită la violenţă

·         prezintă nuditate

·         incită la fumat şi consum de droguri

·         promovează rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnică, socială, rasială, religioasă sau orice fel de discriminare

·         au caracter ofensator, abuziv, indecent, calomniator sau obscen

·         pot aduce prejudicii unei persoane, unei afaceri sau unei întreprinderi

·         sunt protejate de drepturi de autor care nu aparțin concurentului

·         conțin publicitate explicita sau implicita

Organizatorii pot retrage din concurs orice fotografie care este descoperita ca încălcând prezentul regulament, chiar dacă iniţial a fost aprobată.

Calendar:

• Perioada de înscriere: 13 august 2010 – 15 septembrie 2010
• Galeria finaliștilor (publicarea fotografiilor pe site): 16 septembrie 2010
• Votul publicului: 16 septembrie 2010 – 20 septembrie 2010
• Votul juriului: 20 septembrie 2010
• Anunțarea câştigătorilor: 21 septembrie 2010
• Gala laureaților: 21 septembrie 2010
 

Premii:

 Premiul I  - 300 lei

 Premiul II – 200 lei

  Premiul III – 100 lei

 
Drepturile de autor:

Materialele înscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum şi drepturile de proprietate intelectuală şi drepturile exclusive de orice alta natura recunoscute de lege.

Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să deţină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea.

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs. Participanții păstrează drepturile de autor asupra materialelor.

Participarea în concurs implică acceptul participantului de a oferi organizatorilor şi partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau parţial, în format digital şi/sau tipărit. Eventuala folosire a imaginilor va fi însoţita de menţionarea numelui autorului.

Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieți la  vicamalizu@yahoo.com  sau ca PM administratorilor (Linda, Pretty). 

Categorie: Concurs | Vizualizări: 1590 | Adăugat de: Linda | Rating: 4.6/5
Total comentarii : 6
6 Pretty  
0
crezi tu asa? sunt optimista, dar dupa statistica nu prea se implica lumea!
poate de data asta vor fi mai motivati datorita premiilor!
Astept cu nerabdare,.. sa vad care este primul participant!!!

5 Linda  
0
Sa fim optimisti... Abia am lansat concursul. Cu siguranta satenii isi pregatesc aparatele de fotografiat si se gandesc ce fotografii sa faca ca sa iasa cat mai originale! wink

4 Pretty  
0
AHA expozitie.. stai linistita la cit de pasiva e COLONITA, ap nu cred ca vom avea cu ce... sorry da nu vad nici o implicare sad

3 Linda  
0
Multumim! smile Speram sa se implice cat mai multa lume! Cine stie.. poate reusim sa facem si o expozitie... happy

2 colonita  
0
e super ideea!:)

1 Pretty  
0
Va place ideea? va implicati? astept pozee!!!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]