Acasă » 2009 » Decembrie » 26 » Reflecţii despre viaţă...a site-ului...
00:04
Reflecţii despre viaţă...a site-ului...

Acum un an în urmă, pline de entuziasm şi idei, porneam pe un nou drum... Acum un an în urmă, cu emoţii în suflet, am anunţat că, Coloniţa are o noua sursă de informare – site-ul colonita.ucoz.com... (http://colonita.ucoz.com/news/2008-12-24-21)

Porneam pe un drum care era nou şi pentru noi... Nu aveam idee de programarea html, crearea de site-uri şi alte chestii din marele spaţiu on-line... Nu avem nicio pregatire în domeniu...doar entuziasm... Am avut noroc de ucoz.com, care ne-a oferit posibilitate să creăm acest site, ne-a simplificat munca şi ne-a scutit de multe cheltuieli, în rest... ne-a ajutat doar curiozitatea noastră, entuziasmul şi dorinţa de a face ceva bun şi frumos. 

Unii vor zice ca ne-a reuşit, altii ne vor critica.... Nu neg nici una, nici alta... :)  Nu putem susţine ca suntem intotdeauna în pas cu noutăţile, că acoperim toate problemele satului cu răspunsuri sau că site-ul este actualizat regulat. Acest lucru nu ne reuşeşte întotdeauna, din păcate, din diferite motive... lipsă de timp, lipsă de susţinere informaţională din partea persoanelor cu funcţii de răspundere, lipsa de fonduri şi, uneori... chiar lipsa de motivaţie. 

Dar nu neg nici faptul că am reuşit să facem şi lucruri bune... :)

Actualmente, la rubrica „Noutăţi”, adică pe prima pagină, sunt publicate 100 de materiale, dintre care aproape 1/5 sunt materiale video, iar la rubrica „Din Ecou”, sunt publicate 23 articole. Numărul total de comentarii pe site este de 776. În Albumul foto am postat 230 de fotografii incluse în 8 rubrici, iar în Forum au fost create până în prezent 32 de teme la care au fost postate 227 de replici.  Avem, la moment, 139 de utilizatori înregistraţi, dar cititorii sunt într-un număr mult mai mare, accesul la site fiind liber. Pentru întreaga perioadă de când a fost creat site-ul numărul de pagini văzute este de 49.964.

Poate aceste cifre nu sunt foarte mari, însă înseamnă ceva... înseamnă că cineva are nevoie de o sursă de informare, înseamnă că pentru cineva suntem utili, iar asta ne ajută să mergem mai departe. 

Motivaţia noastra sunteţi voi! VOI şi numai VOI! 

(ne-am bucura şi de o motivaţie financiară, dar dacă nu o avem... :))

Nu de puţine ori, obosite şi cu entuziasmul la pământ, am vrut să lăsăm mâinile în jos, dar de fiecare dată ne-am pus "motorasele" în funcţiune datorită mesajelor pe care le scriaţi...şi porneam din nou la drum!

 Iată câteva spicuiri din comentariile care ne-au ajutat să mergem înainte pe parcursul unui an întreg.

Din Guestbook...

 NadiaBîzgu   (04 Ian 2009 02:01)

site-ul chiar e superr!!!!!!!! sa stiti ca a-ti facut o treaba buna fetelor !!!!!!!

 Mariana Mutu   (14 Ian 2009 01:36) 

Colonita e cel mai clasnii sat de sub urbia orasului 
Cine a facut acest sait e dau o multime de note10 

 Laurian   (17 Ian 2009 02:22) 

E o idee foarte buna, asa oricine poate sa vina pe sit sa vada informatie, sau imagini care-l intereseaza. 
Eu nu am vazut imagini din sat de 6 ani si vreau sa va spun ca ma asteptam la ceva mai mult, in sens ca cum era asa si este in mizerie, cu opriri distruse, izvoare murdare............ Speram la bine.

 Laura   (20 Ian 2009 17:53)

Salut! Va multumim pentru lucrul care il faceti si ne oferiti si noua o sursa de informazie despre satul nostru in asa mod putem sa fim si noi la curent cit de cit cu stirile si dezvoltarea satului nostru...

 Iuliana Moraru   (05 Feb 2009 00:33)

E o idee foarte buna fetelor!!! E nevoie de mai multi oameni cu initiativa aici:D. Am ramas impresionata. 

 Olia Caraman   (07 Mar 2009 00:22)

Am gasit saitul vostru, l-am vizitat cu mare placere. 
Bravo voua!!!! 
Da stiu lucru e greu, foarte greu. Si kind gasiti aici mesaje "bravo", "foarte bine e redata informatia", "de unde finante", s.a.m.d . Cred ca le cititi dar va ginditi si va intrebati - "de ce nu participati si voi?" Nui asa?

Am trecut prin paginele acestui sait, si indata m-am cufundat in amintirile scumpului sat Colonita. :) 
Kit imi lipsesc aceste clipe!

Am vazut scoala! 
da, multe s-a facut! 
Multumiri celor care au realizat reinovarea scolii noastre!

Unica ce n-am gasit, dar as vrea mult sa vad - foto cu profesorii nostri dragi !!!

Multumesc mult celor ce au realizat acest sait! !!! 
Bravo!

 Anna Bubulici   (16 Mar 2009 16:04)

Salutare creatorilor, adica albinutelor acestui site! Sunt chiar placut surprinsa de calitatea si nivelul profesionist inalt a caracteristicilor acestui site! Plus la toate acestea, vreau sa mai adaug ca, initiativa, inventivitatea si intelegenta acestor tinere talente, care lucreaza asupra oformarii acestui site - sunt pe buna dreptate - unicale in societatea noastra mondena, extrem de accelerata... 
Sper ca acea scanteie care a aprins ideea crearii si sustinerii acestui site, sa nu dispara niciodata, iar spiritul tineresc sa va insoteasca mereu!!!!!! 
Cu sincer respect, 
Anna

 AnnaVozian (19 Mar 2009 20:53)

salut la toti!!eu nu mai sint in colonita de multi ani,dar ma bucur ca ati inventat acest sit, in care pot gasi informatii si noutati,despre satucul meu

 marcellina   (05 Apr 2009 12:38) 

Salut,Colonita!!!Ma bucur nespus de mult sa revad satul in care am copilarit!!!Bravo!!!You did a good job!!!!!!!!! 

 colonitean inrait   (06 Iul 2009 01:17)

bravo, e foarte buna idee cu site-ul! genial, spor la treaba! 
tre sa dam si bunicilor nostri cite un comp

 Axenia   (24 Aug 2009 17:58)

E super..imi plac temele si ideile care sunt discutate si aduse satenilor prin intermediul acestui sait. ideea a fost minunata. BRAVO. Mult succes mai departe.


Noi, Ludmila Sârghi şi Vica Mazîlu, vă mulţumim că ne-aţi fost alături pe parcursul unui an de viaţă şi vă chemăm să ne fi-ţi alături şi în anul nou care vine! 

Un nou an fericit tuturor!

Categorie: File din istorie | Vizualizări: 1040 | Adăugat de: Linda | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
1 silvia  
0
salut colonita, eu sunt încântat să văd cum ar fi modul de a îmbunătăţi această ţară, şi mai ales spun mulţumesc, pentru că am făcut se căsătorească cu o persoană minunată.
Răspuns: Buna! Multumim pentru comentariu.
Acum site-ul nostru s-a mutat pe http://colonita.md/
Gasesti acolo mai multe informatii noi si stiri din satul Colonita. Numai bine!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]