Acasă » 2009 » Octombrie » 13 » Iulia Deliu din Coloniţa la „Dansez pentru tine”
23:28
Iulia Deliu din Coloniţa la „Dansez pentru tine”
Din 23 octombrie la PRO TV începe un nou sezon Dansez pentru tine, sezonul recunoştinţei pentru părinţi. La concurs va participa şi o tânără din Coloniţa - Iulia Deliu.

Iulia are 19 ani şi dansează de câţiva ani, specializându-se mai mult pe hip-hop şi r&b. Ea îl va avea ca partener de dans pe cântăreţul Kamara de la Alb şi Negru, iar coregraf le va fi Cioc.



Iulia si Kamara vor concura alaturi de Andreea Mantea, Monica Columbeanu, Tania Budi, Alina, veveriţa roşcată din band-ul de la emisiunea "Happy Hour", Liviu Vârciu, care joacă în "State de România" la Pro TV, Radu Vâlcan, prezentatorul "PoveŞtirilor Adevărate" de la Acasă Tv, şi Jean de la Craiova.

Partenerii de ring au început deja repetiţiile şi se pregătesc să lupte pentru a împlini visele unor oameni simpli, dar care şi-au sacrificat viaţa pentru copiii lor. Concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" dansează pentru cei mai importanţi oameni din viaţa lor, părinţii.


Iulia Deliu din Coloniţa vrea să-şi ajute tatăl. “Visul tatălui ei, pentru care acesta a muncit toată viaţa, a fost ca familia lui să aibă o casă. Indiferent cât a muncit, nu a reuşit să termine casa, pentru că întotdeauna cele mai importante au fost fetele lui si bunăstarea întregii familii. Din cauza crizei, nu a mai fost plătit pentru ultimele luni de muncă, iar fetele lui s-ar putea sa nu-şi poata termina studiile, deci nici nu mai poate fi vorba de terminarea casei.” [mediafax]

Cel de-al 8-lea sezon Dansez pentru tine începe din 23 octombrie, de la ora 20.30, la Pro TV.


Iulia&Kamara



Categorie: Diverse | Vizualizări: 1633 | Adăugat de: Linda | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 3
3 Linda  
0
News:
"Kamara de la Alb şi Negru este unul dintre cei mai conştiincioşi concurenţi. Alături de Iulia Deliu, de 19 ani, din Chişinău, Kamara a ajuns să repete şi câte 12 ore pe zi. „Venise momentul să apar şi eu pe aici. Primul negru la «Dansez pentru tine», e ceva, nu?”, glumeşte el. "
http://www.evz.ro/articol....la-usa-

2 Necunoscut  
0
Noi deja trebuie sa fim mindri... ea a depus multa munca pina a ajuns acolo..
Noua nu ne ramine decit sai uram multa bafta!!!! cool

1 Linda  
1
Fii puternica, Iulia! Sa reusesti in ceea ce iti propui!
Sa faci asa ca sa fie mandra de tine nu doar Colonitza, dar si toata Moldova!
victory

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]