Acasă » 2009 » Noiembrie » 10 » Ruta 117 va circula pina in Colonita!!!
17:44
Ruta 117 va circula pina in Colonita!!!
Dupa numeroase incercari, in sfirsit, vom avea rutiere si in Colonita. 
Conform deciziei Consiliului Municipal, ruta 117 va avea traseu prelungit, statia terminus fiind satul Colonita. Microbuzul va merge pina la "Toloaca", pretul calatoriei fiind de 4 lei. Acestea circula din 5-10 min, zilnic pina la orele 21.00.
Modificarea respectiva a fost operata la solicitarea locuitorilor satului Colonita. 

Categorie: Social | Vizualizări: 3308 | Adăugat de: Pretty | Rating: 5.0/5
Total comentarii : 6
6 Olia  
0
As avea nevoie foarte mult sa stiu de unde pot lua rutiera 117. E foooarte urgent.Mersi
Răspuns: Hmmm... N-am mers de foarte multe ori cu microbuzul. Eu tot fidela autobuzului am rama.. biggrin
N-am prea inteles intrebarea ta. Daca te referi la traseul rutierei prin orash, apoi pot zice ca merge pe la Ciocana, mai intai pe langa semnul "Chisinau", de pe str. Milescu Spataru, apoi se ridica pe langa piatza si magazinul Bomba, trece pe langa Green Hills-ul de la Ciocana si coboara pe str. Alecu Russo, pe langa padurea de la Rascani. Dupa ce ajunge aproape de spitalul Sfanta Treime de la Rascani, o ia la stanga, pe str. Dimo, dupa care pe alte stradute mai maruntele. Trece pe aproape de Union Fenosa, apoi pe la Calea Basarabie si Gara de sud. Dupa ce trece podul de pe str. Ismail, o ia la stanga, pe str. Cantemir, adica pe langa Piatza de la Tiraspol. Mai departe nu stiu pe unde merge, ca n-am fost niciodata... da stiu ca ajunge si pe la MallDova si mi se pare ca si pe la Spitalul Republican.
Cam atat stiu. Sper ca am fost de ajutor wink

5 Linda  
2
Iiiiiiii..... asha deam' nu-i bine... cool
Da... puteai s mai chemi niste oameni de pe strada... tongue biggrin wink

4 Linda  
0
Oooo! E super daca sunt si la ora asta... :P Ms, Tasha de info! wink

3 pampooshka  
0
am vorbit cu unul dintre soferi si a spus ca la ora 21 se pornesc de la botanica ca ultima ruta.specificind ca la UNIC se va afla cam la 21 30 min iar din sat ultima e pe la 22 seara, asaca circulati mai indraznet altfel raminem fara ele...

2 Linda  
0
Thank you, dear! Eu deja ma apucam sa fac experimente.. biggrin

1 Linda  
0
Cine stie care este ruta ei prin orash? Stiu ca ajunge pana pe la Botanica, dar pe unde altundeva merge pana ajunge acolo? Si unde anume la Botanica? Aproximativ, daca stie cineva... Mi-e frica sa ma urc, ca nu stiu unde ma duce... biggrin Sau sa fac o excursie de incercare..?! :))))

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]