Acasă » 2009 » Octombrie » 4 » Un eveniment demn de mindrie...
15:16
Un eveniment demn de mindrie...
Urmăriți materialul realizat la aniversarea a 100 de ani de la prima piatră de temelie pusă a bisericii Nașterii Maicii Domnului din Colonița.

Ceremonie oficiată de 15 preoți și diaconi în frunte cu Mitropolitul Vladimir.Sărbătoare onorată cu prezența Președintelui GHimpu, și a primarului general Dorin Chirtacă.

 

1. Slujba de sfințire

 

 

2.

 
Acelasi eveniment pe PROtv  si JURNALtv
Categorie: VIDEO | Vizualizări: 1065 | Adăugat de: Pretty | Rating: 5.0/5
Total comentarii : 7
7 Roman  
0
de la Colonita pina la Ciocara 4 lei,de trei ori s a scumpit ,...DE CE ???? dar in oras numai cu un leu,...undei dreptatea,...?

6 Linda  
0
Da, da... Am observat si eu greseala. Si e una mare...
Intre "Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” si "Nasterea Maicii Domnului" (nu Adormirea, Valyc) este totusi diferentza... Dar, ma rog, se mai intampla..:)

5 valyc  
0
ups . . .
tare destepti sunt cei care au pregatit materialul pentru mitropolie.md
IMPORTANT: hramul colonitei e Adormirea Maicii Domnului si nu cum au scris eu acolo
+ 1 pacat autorului materialului

4 nata  
1
Da intradevar a fost o sarbatoare foarte importanta pentru biserica din Colonita shi pentru toti satenii nostri ,ma simt foarte mindra pentu satul nostru!!! Mia placut materialul realizat,intadevar bravo fetelor,numai cu o mica remarca , putin lasa de dorit calitatea inregistrarii ...sa nu va suparati...
Răspuns: Multumim mult, Nata! Intr-adevar, calitatea inregistrarii lasa de dorit... Dar asta e tehnica pe care o detinem...:( Lucram cu ce avem si, din pacate, nu avem mare treaba... Mai imprumutam si noi de ici colo, dar o camera buna, n-avem... Poate obtzinem cumva niste fonduri si, in viitor, vom realiza materiale mai calitative!

P.S.: Acceptam si donatzii... smile


3 Linda  
0
Cititzi un material despre eveniment si aici:

http://www.mitropolia.md/main/show_article/1493


2 Maligutza  
1
HoHol happy speram sa fie tutor ca o binecuvintare aceasta sfintire

1 Hohol  
1
Imi pare foarte rau ca nu am avut posibilitate sa fiu prezent la aceasta sarbatoare , dar vreau sa felicit din suflet toti credinciosii cu aceasta frumoasa zi de sarbatoare pentru ei . Binecuvintati fie acei care au cuntribuit la constructia , apararea si renovarea acestei biserici . Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei dintre ei ca nu au ajuns pina in zilele noastre ca sa se bucure impreuna cu noi . O mare multumire realizatorilor acestui material , fetelor , sunteti bravo .

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]