In ce tari sunt plecati colonitenii?
|
|
|
|
Pretty | Date: Marţi, 30 Dec 2008, 23:48 | Message # 1 |
The best
Group: Administrators
Status: Offline
| Aici sunt rugati sa raspund ce-i ce sunt plecati peste hotarele Republicii Molodva, pentru a participa la sondaj voteaza una din variantele de mai sus, daca alegi alta tara te rugam sa specifici la comentarii in care anume. In ce tara sunt plecati majoritatea colonitenilor?
|
|
| |
Persey | Date: Miercuri, 31 Dec 2008, 00:46 | Message # 2 |
Group: Users
| in moldova Added (31 Dec 2008, 00:46) --------------------------------------------- daca serios in italia si rusia
x The world is closing in Did you ever think That we could be so close, like brothers The future's in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change X
|
|
| |
Linda | Date: Joi, 01 Ian 2009, 22:46 | Message # 3 |
Admin
| Eu cred ca pot vota nu doar cei care sunt plecati. Pot vota si cei care sunt aici, dar au rude apropiate - locuitori ai Colonitei, peste hotarele tarii Eu am votat in locul celor dragi dak ceva
|
|
| |
Ivan_Stobert | Date: Joi, 29 Ian 2009, 16:38 | Message # 4 |
| interesant cit' oameni total sunt plecat' din Md?! in toata lumea Criza, dar ce despre Moldova?! si ce o sa fie daca tot' Moldoveni sa intorc acasa?!! la noi o sa fie greu ca in Zimbabve?!
|
|
| |
|
AnnaVozian | Date: Duminică, 29 Mar 2009, 23:00 | Message # 6 |
| cunosc minim20 coloniteni aici in italia,familii intregi.criza in tara noastra a inceput inca in anii92-95 si de atunci tot mai legam nod cu nod.dar guvernul moldovei mai poate tine cont de cati locuitori sunt pe teritoriul moldovei sau s-a cam incalcit cu numaratoarea,de cand au inceput sa fuga toti care si unde?????
|
|
| |
anoshka | Date: Joi, 14 Mai 2009, 23:39 | Message # 7 |
| clar ca cine nu are probleme cu finantele proprii,nici nu a simtit criza.CRIZA NOASTRA DUREAZA DE ASA MULT TIMP CA NE-A INTRAT IN SUFLET!!!!AM INVATAT SA COEXISTAM CU EA CUM AR FI"PAINEA NASTRA CEA DE TOATE ZILELE" ma intreb daca cineva doarme linistit noaptea si nu are nici o remuscare dupa toata politica "curata"pe care o face "pt poporul sau"
|
|
| |
niko | Date: Marţi, 30 Iun 2009, 11:36 | Message # 8 |
| salut eu aici am votat doar pentru mine dar aici mai sunt persoane din colonitza
|
|
| |
Pretty | Date: Joi, 17 Dec 2009, 21:45 | Message # 9 |
The best
| din sndaj vedem ca In ITalia sunt 5 coloniteni? sigur is mai multi dar cred ca idee nu au de site... sarmanii si muncesc din greu n-au timp de citit....
|
|
| |