Acasă » Album Foto » Concurs » Cuplul Coloniţei » Naty & Igor

Naty & Igor

Eu si cu iubirea mea ne-am intilnit pentru ca altfel nu avea cum sa fie... Conceptul de 'Natalia fara Igor' nu poate exista.
Intotdeauna am crezut in iubire si, mai ales, am crezut ca ''ce-i al meu e pus deoparte''... asa ca l-am asteptat tare mult pe cel ce avea sa-mi fure inima...
Desinul a facut asa incit sa ne gasim unul pe altul atunci cind aveam cea mai mare nevoie unul de celalalt... Cu toate ca, fara sa-mi dau seama, m-am indragostit din prima, m-am lasat foarte mult cucerita (sarmanul Igor nu stia cum sa ma mai convinga sa ies cu el), a dat dovada de multa multa rabdare si insistenta pentru ca in final sa dobindeasca cea mai iubitoare inima din lume (adica inima mea).
Suntem impreuna de 2 ani, o luna si 5 zile... dar intentionam sa petrecem inima linga inima toate vietile noatre... si suntem convinvinsi ca nici chiar moartea nu ne va putea desparti atunci cind va vedea cit de mult ne iubim noi.
Iubirea noastra a trecut prin multe incercari, ea a tinut piept unei distante de sute de kilometri timp de 7 luni, aceast fapt facind sa apreciem si mai mult clipele pe care le petrecem impreuna. ne vom iubi mereu, pentru ca el e Iubiletzul meu, iar eu Pampooshka lui. Va doresc tuturor sa va gasiti jumatatile voastre si sa impartashiti cu ele aceleasi emotii frumoase pe care le traim noi in fiece zi, ora, clipa...
617 4 4.2

Adăugat 18 Feb 2009 pampooshka

Total comentarii : 4
0
4 karina4ka   [Intrare]
natasha de ce nu mai sunat sa te votezi? uite ce evinement am scapat! asa kind plind 10 kopii dupa fusta ta smile

0
3 s1stem   [Intrare]
iaca si sormea pe aici!!!!!!!!!!! cool cool cool cool cry cry biggrin biggrin biggrin biggrin

0
2 pampooshka   [Intrare]
merci pentru aprecieri.
suntem frumosi pentru ca dragostea asa ne face

0
1 Linda   [Intrare]
So sweet couple... love
Chiar ai dreptate.... nimic nu va poate despartzi! up
Sa fitzi fericitzi mereu!!!!!!!!!
P.S.: Astept sa fiu invitata la nunta cat mai curand!!! heart flower

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]